Inloggen
VCSW Digitaal
arrow_upward
8

Wij zijn VCSW - DĂ© partner voor slimme werkgevers

De wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid staat nooit stil. Bij VCSW zetten we ons daarom daarom elke dag in om onze klanten meer inzicht te geven in de voordelen en de mogelijkheden hierin. Met onze diensten VCSW Zekerheid, VCSW Analyse, VCSW Legal, Pay the Salary en het platform VCSW Digitaal bieden wij op een continue basis inzichten wat er binnen organisaties speelt op het gebied van sociale wet- en regelgeving.

We horen al te vaak: het doolhof dat UWV en Belastingdienst heet, waar je je overal en nergens moet aanmelden en van het kastje naar de muur wordt gestuurd? Deze zorgen zijn voorbij: VCSW neemt dit van je over en staat naast jou als klant, wij doen dit SAMEN!

Lees meer

Wolkjes (1)

Diensten

De Goudse Verzekeringen neemt 30%-belang in VCSW

De Goudse Verzekeringen neemt 30%-belang in VCSW

Den Haag, 30 maart 2021 - De Goudse Verzekeringen heeft een strategisch belang van 30% verworven in VCSW, specialist en partner op het gebied van sociale wet- en regelgeving. Dat zijn beide partijen onlangs overeengekomen. Het bedrag dat voor dit belang is betaald, wordt niet bekendgemaakt. Oprichter Dennis Verduin blijft aan VCSW verbonden als CEO. Het is zijn ambitie om in de komende jaren verdere groei te realiseren door de synergie tussen de bedrijven optimaal te benutten. VCSW behoudt haar eigen identiteit en autonomie.

Lees meer

maandag, 29 maart 2021

Bekijk alle nieuwsberichten arrow_forward

Ons team

Rob van Min

Rob van Min

Senior Consultant

Danielle van Adrichem

Danielle van Adrichem

Consultant

René Stuurop

René Stuurop

Sales- en Partnermanager

Jeffrey van der Molen

Jeffrey van der Molen

Consultant

Wij vertellen u graag meer over uw voordelen met VCSW Zekerheid. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen

Receptie: 070 - 26 00 156

Advieslijn: 070 - 20 45 092

Bel mij terug Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

close

Inschrijven voor ""

Annuleren
close

Neem contact met ons op

Of bel onze advieslijn T: 070 - 26 00 156